om The Meerkat Group

Om Meerkat

Varför heter mitt företag The Meerkat Group? Det finns faktiskt en bra förklaring! Meerkat (surikat på svenska) är ett djur som gärna står och spejar, är pigg och vaken i sinnet. Den håller koll och ser till att veta vad som sker i dess omgivning. Lägg därtill den härliga livsfilosofi som en känd meerkat från filmens värld har, Timon i Lejonkungen: ”Hakuna Matata, inga bekymmer, man är lycklig var dag. Är en härlig fri filosofi.”

Det här är egenskaper som jag vill kombinera som konsult. Jag vill alltid gå in i nya projekt med en nyfikenhet, öppenhet och en grundläggande positiv inställning till livet och nya utmaningar.

Mina erfarenheter

Jag har arbetat inom HR-området i 20 år inom telekom- och universitetsområdet. Jag är van att arbeta i både små och stora organisationer och har haft olika typer av positioner varav de senaste åren som HR-ansvarig för Norra Europa och Sverige, med flera direktrapporterande. Jag har stor erfarenhet av global R&D-verksamhet och tjänstemannaorganisationer, och av att sitta i ledningsgrupper. Jag har arbetat brett både på strategisk och operativ nivå inom hela HR-området och har en gedigen erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö (framförallt Europa och Asien). Jag har också stor erfarenhet av bland annat: att coacha seniora chefer, ledarskap och utveckling, medarbetarundersökningar och organisationsutveckling.
Kontakta mig gärna för mer information, eller se mitt fullständiga CV på LinkedIn.

Utbildning

Jag har studerat vid Lunds universitet på Linjen för Personal- och Arbetslivsfrågor, med fördjupning inom personalutveckling.